به گزارش روزپلاس، علیرضا حیدری درخصوص حضورش در مسابقات فیتنس اظهار داشت: کمی چاق شده بودم و دنبال این بودم که ورزش کنم. احساس کردم صرفاً اینکه دنبال رژیم و ورزش باشم، خیلی با دیسیپلین و نظم من را پیش نمیبرد. برای خودم این را در نظر گرفتم که باید در مسابقه شرکت کنم. بنابراین تمریناتم ادامه پیدا کرد و احساس کردم که به معیارهای این رشته نزدیک شدهام و گفتند میتوانی از همه بهتر باشی. برای من بیشتر این جنبه مطرح بود که خودم را جمع و جور کنم، چون قبلاً تمرین حرفهای داشتم، میتوانستم خوب تمرین کنم و همه چیز را در همین راستا قرار دهم. بعد که به من پیشنهاد شرکت در مسابقات را دادند، گفتم چرا که نه.
قهرمان پیشین کشتی جهان تأکید کرد: برخی از خانواده کشتی گفتند این کار را نکن، این کار جایگاهت را خدشهدار میکند. در حالی که من اینطور فکر کردم که علیرضا حیدریِ کشتی، مربوط به قبل است و کسی نمیتواند آن را از من بگیرد. حالا میخواهم این فضا را امتحان کنم. ممکن است برخی این جایگاه را با کشتی مقایسه کنند و جایگاه این ورزش را پایینتر بدانند، اما این مقایسه خوبی نیست. همه برای ورزششان زحمت میکشند و وقتی داخل این رشته شدم، دیدم واقعاً کار سخت است.
حیدری ادامه داد: اینکه بخواهم صرفاً جایگاه گذشتهام را حفظ کنم و از ترس اینکه به آن آسیب بخورد ریسک نکنم میتواند شامل همه چیز باشد، میتواند بیزینس را هم در بربگیرد، یا سفر کردن هم جزو آن باشد. اگر قرار باشد به خاطر موقعیت قبلیام، یک جا بنشینم و کاری نکنم، پس باید بازنشسته شوم و هیچ جایی حضور نداشته باشم. با خودم گفتم این کار را انجام میدهم، ممکن است خراب کنم یا آباد، اما من منتظر نتیجه نبودم و اساساً این هم خیلی برایم مهم نبود که چه میشود و موفق میشوم یا نه. مهم کاری بود که میخواستم انجام دهم.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در ادامه گفتوگو با تسنیم در مسابقات جهانی 2007، در خصوص شکست حسن یزدانی در فینال مسابقات المپیک گفت: خیلی از وضعیت کتف او چیزی نمیدانم. از نگاه من کارنامه حسن یزدانی ارزشمند است. حسن ورزشکاری تأثیرگذار است و باخت آخرش این ارزشمندی او را زیر سؤال نمیبرد. این را هم باید در نظر گرفت که حریفش در فینال، خیلی خوب بود. حتی اگر دست یزدانی هم درد نمیکرد کشتی آسانی با او نداشت.
حیدری یادآور شد: راحت بگویم یک نفر (آرون بروکس) برنده حسن یزدانی (دیوید تیلور) را برده و او (رمضانوف) برنده او (بروکس) را شکست داده، این آدم کمی نیست. یک عده طوری کارشناسی میکنند که تعهد ایجاد میکند در صورتی که باید اینها را درنظر گرفت. برخی ژورنالیستها خیلی خام موضوع را تحلیل میکنند. رمضانوف کشتیگیر گردن کلفتی بود. من قبل از فینال فکر میکردم از نظر نفس کم بیاورد، اما کم نیاورد. خیلی قوی بود و حواس جمع و بدلکار، همه چیز داشت. قشنگ آماده بود.
پیشکسوت کشتی با اشاره به اینکه جراحی میتواند کارایی کشتیگیر را کم کند، عنوان کرد: آدم وقتی درد دارد، ترسو میشود و خیلی نمیخواهد دست و یا پایش را درگیر کند. خیلی وقت میبرد وقتی یک نفر جراحی کرده، بتواند مثل قبل کشتی بگیرد. همین که حسن یزدانی جرأت کرد و کشتی گرفت ارزشمند است. این کشتی هم به این ربط داشت که حسن بخواهد بعد از المپیک کشتی بگیرد. اگر بخواهد دوباره برگردد، شاید حتی بهتر بود این مبارزه را ادامه ندهد و دستش را درگیر نکند، احساس من این است. فکرش معقول بود که مراقب دستش باشد. درهرصورت کشتی برد و باخت دارد، کار حسن یزدانی ارزشمند است. خوب است منطقی حرف بزنیم و به حسن هم حق بدهیم ببازد. او مثل هر کشتیگیر دیگری حق دارد ببازد، مگر این همه کشتیگیر خوب دنیا نباختند؟ حسن یزدانی جنایت که نکرده است.
وی افزود: یادم هست زمانی که بچه بودم، کسی در مورد باخت تختی حرف میزد من ناراحت میشدم، تختی هم کشتیگیر بود و باخت. داشتن این فرم نگاه، خوب نیست و شاید اصلاً باعث شود که حسن یزدانی قید کشتی گرفتن را بزند با این فکر که مردم پذیرش شکست او را ندارند. حالا امروز میگویند کتفش درد میکرد اما کتفش هم خوب بود و میباخت، این مرد جنایت نکرده بود.
حیدری درباره آرون بروکس که دیوید تیلور را شکست داد و در نیمهنهایی به رمضانوف باخت، خاطرنشان کرد: کشتی تیلور دیگر تمام شده بود، ضمن اینکه جو المپیک سنگین است، چطور برای خودمان این موضوع را قائلیم که تحت تأثیر جو المپیک ببازیم ولی آمریکایی حتماً باید نتیجه بگیرد. آنها هم ممکن است در المپیک دچار استرس شده و حذف شوند. فعلاً بروکس اشتباهاتی دارد و مطمئن نیست. ممکن است دو سال دیگر بهتر شود اما الان آسیبپذیریاش بالاست.
source