جوان آنلاین: مسئولان فدراسیون قایقرانی در جلسه با وزیر ورزش، شرایط و خواستههای خود را مطرح کردند. یازدهمین نشست تخصصی وزارت ورزش با فدراسیونها دیروز برگزار شد و اینبار نوبت به رشته المپیکی قایقرانی رسید. قایقرانی از جمله رشتههای المپیکی است و در بازیهای آسیایی نیز مدالهای زیادی را به دست آورده است. با وجود این قایقرانان ما در بازیهای آسیایی هانگژو عملکرد ضعیفی داشتند و در فاصله کمتر از دو سال تا آغاز بازیهای ناگویای ژاپن و در پیش بودن بازیهای المپیک ۲۰۲۸ این انتظار وجود دارد که ضعفهای موجود برطرف شوند. توجه به هر دو بخش مردان و زنان از جمله نکاتی بود که دنیامالی در این جلسه روی آن تأکید کرد.
وزیر ورزش با اشاره به بحث مدالآوری قایقرانی اظهار داشت: «یکی از مباحث مهم برای مدالآوری لزوم توجه به بانوان است. تجربه نشان داده هر چقدر در حوزه بانوان کار کنیم نتیجه بهتری خواهیم گرفت. در ادوار مختلف بازیهای آسیایی که حضور داشتیم ۱۵ مدال کسب کردیم و از این تعداد تنها یک مدال طلا کسب کردهایم. در گذشته هدف ما مدالآوری بود، ولی الان باید رنگ مدال را بهتر کنیم. به دنبال این هستیم ظرفیت مدالآوری را نسبت به گذشته دو برابر کنیم. ظرفیت حال حاضر ورزش ایران نشان میدهد ما میتوانیم در بازیهای آسیایی ناگویا تعداد مدالهای خود را افزایش دهیم. ظرفیت فنی ایران در رشته قایقرانی نسبت به گذشته بالا رفته است. فدراسیون قایقرانی تازه در مداری افتاده که باید از ورزشکاران خود بهره ببرد و باید توجه داشته باشیم که مدال طلاست که ارزش ما را بالا میبرد. باید برای المپیک لسآنجلس سرمایهگذاری کنیم و موفقیت در المپیک نیاز به سرمایهگذاری و برنامهریزی بلندمدت دارد.» دنیامالی در خصوص کمبودها و احداث پیست قایقرانی اظهار داشت: «بحث احداث پیست یک کار بلندمدت برای رشته قایقرانی است که باید به صورت مشترک برای دو رشته قایقرانی و روئینگ احداث شود. سواحل زیادی در کشور داریم که میتوانیم برای توسعه رشتههایی مثل قایقرانی از آن استفاده کنیم.»
علاوه بر وزیر ورزش، رئیس کمیته ملیالمپیک نیز بر حمایت ویژه از رشتههای مدالآور تأکید کرد. محمود خسرویوفا به اهمیت موضوع بدنسازی در ورزش حرفهای اشاره داشت: «در این دوره از بازیهای آسیایی با کمک وزارت ورزش و جوانان از ورزشکاران و تیمها حمایت خوبی خواهیم داشت. باید به موضوع بدنسازی توجه کرد. در حال حاضر اکثر فدراسیونها از این مهم غافل هستند و فدارسیون و مربیان تیمملی باید در فدراسیون هدفگذاری داشته باشند تا بتوانند خوب نتیجه بگیرند.» همچنین سیدمناف هاشمی، دبیرکل کمیته نیز خواستار استفاده از ظرفیت استانها شد: «استانها در رشته قایقرانی ظرفیتهای زیادی دارند و با پیگیری از سوی وزارت ورزش و جوانان میتوان از این ظرفیتها و داشتهها استفاده مفید داشت.»
در ادامه جلسه فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان به ظرفیت قایقرانی بانوان اشاره کرد: «به نظر میرسد در بخش قایقرانی بانوان به تحول خاصتری نیاز داریم. این تحول باید از کادرفنی تیمهای ملی کانو و کایاک دختران شروع شود. آن چیزی که الان میبینیم، مربیان تخصصی در رشته کایاک قویتر هستند، اما در رشته کانو نیاز به توجه بیشتری است.»
source