ایران عهده‌دار درجه‌بندی باشگاه‌های پیلاتس در دنیا شدبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ ایمان متقیان‌نژاد؛ نایب رییس کنفدراسیون جهانی پیلاتس و رییس انجمن پیلاتس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی‌ در مورد قوانین و مقررات درجه‌بندی باشگاه‌های پیلاتس بر اساس تصمیم اتخاذ شده از سوی این کنفدراسیون، اظهار کرد: با حضور ۷۷ کشور مختلف دنیا، جلسه وبیناری در این خصوص برگزار و برنامه‌های آینده کنفدراسیون جهانی پیلاتس در سال ۲۰۲۵، اعلام شد.

وی ادامه داد: طرح توسعه و استانداردسازی باشگاه‌های پیلاتس در سراسر دنیا با رای اکثریت اعضا به بنده سپرده و قرار شد شاهد یکپارچه‌سازی استانداردها و ارائه بهترین خدمات به ورزشکاران باشیم.

نایب رییس کنفدراسیون جهانی پیلاتس با بیان اینکه بر اساس قوانین و مقررات درجه‌بندی باشگاه‌های پیلاتس باشگاه‌ها به ۴ رده تقسیم بندی می‌شوند، اعلام کرد: به ترتیب باشگاه‌های پیلاتس قرار است به چهار رده باشگاه‌های پلاتینیوم، طلایی، نقره‌ای و برنزی، تقسیم می‌شوند.

باشگاه‌های پلاتینیوم پیلاتس

متقیان‌نژاد در مورد باشگاه‌های پلاتینیوم، توضیح داد: از جمله وجه تمایز این باشگاه ها این است که دارای حداقل ۱۰ ریفرمر، بادی کامپوزیشن آنالیزور، وسایل هیدروتراپی در استخر، حداقل ۶ مربی درجه یک با مدرک ماشین پیلاتس، یک پزشک تمام وقت و…هستند.  

باشگاه‌های طلایی

وی همچنین در مورد باشگاه های طلایی پیلاتس، خاطرنشان کرد: حداقل ۱۰ ریفرمر، حداقل ۴ مربی درجه یک با مدرک ریفرمر، حداقل ۲۰۰ متر فضا، یک ماسور تمام وقت و یک پزشک پاره‌وقت و…از جمله شاخص های باشگاه های طلایی پیلاتس است.

باشگاه‌های نقره‌ای

رییس انجمن پیلاتس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی در ادامه به باشگاه های پیلاتس با درجه بندی نقره ای اشاره و بیان کرد: ۱۰۰ متر فضا به بالا، ۲ مربی درجه ۲ با گواهی ریفرمر، حداقل ۲ ماشین ریفرمر و یک تخت از جمله مواردی است که در مورد باشگاه های نقره ای پیلاتس باید مدنظر قرار گیرد و در عین حال صرفا تمرین پیلاتس و آموزش پیلاتس مت، مجاز است.

باشگاه‌های برنزی

متقیان‌نژاد در خصوص باشگاه های برنزی پیلاتس نیز، اعلام کرد: در این باشگاه ها فقط تمرین مجاز است و هیچ آموزشی مجاز نیست؛ همچنین داشتن یک مربی درجه ۳ از جمله مواردی است که باید از سوی باشگاه های برنزی پیلاتس مدنظر قرار گیرد و رشته‌های مجاز در این باشگاه ها شامل پیلاتس کلاسیک و مدرن، پیلاتس معلق، پیلاتس با تجهیزات کوچک، پیلاتس مت، پیلاتس کودکان و سالمندان است.

به گفته وی بر اساس قوانین و مقررات درجه‌بندی باشگاه‌های پیلاتس،  قرار است تمامی باشگاه‌های پیلاتس در دنیا بر اساس یک پروتکل فعالیت کنند و بر اساس تصمیم نمایندگان کنفدراسیون جهانی پیلاتس از سراسر دنیا، رتبه بندی باشگاه‌های پیلاتس انجام می‌شود.

source

توسط tehruntime.ir