به گزارش روزپلاس، علی جوادی درباره آخرین وضعیت تعهدات باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس برای بازسازی ورزشگاه تختی تهران در برنامه ورزش و مردم، اظهار داشت: اخیراً باشگاه پرسپولیس یک کمک خیلی حداقلی انجام داد. البته آنها یکسری موارد در قبال میزان کمکی که می‌خواهند انجام بدهند، داشتند، ولی ما گفتیم این هزینه را پرداخت کنید تا مجموعه تختی را راه‌اندازی کنیم.

وی در مورد کمک مالی انجام شده سرخابی‌ها تصریح کرد: پرسپولیس ورود کرده، استقلال هم قول داده که ورود کند!

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در پاسخ به این سؤال که تا وقتی این دو باشگاه پولی پرداخت نکنند آیا ورزشگاه تختی در چرخه مسابقات قرار می‌گیرد، گفت: خیر.

جوادی راجع به آخرین وضعیت آماده‌سازی وضعیت ورزشگاه تختی خاطر نشان کرد: قبل از اینکه دو باشگاه پولی پرداخت کنند ما 95 درصد ورزشگاه را آماده کردیم. یعنی آقای تاج از فدراسیون و آقای رفعتی از سازمان لیگ آمدند و گفتند کارهایی که اداره ورزش و جوانان انجام داده و با توجه به اینکه پولی هم نداشته، واقعاً خوب است. ما واقعاً یک ورزشگاه ساختیم، چون هیچی نداشت. ما سکوها، چمن، صوت، نمایشگر، نور و… را آماده کردیم. هر کدام از اینها تقریباً 10 یا 12 سال خوابیده بودند. ما همه آنها را تعویض کردیم. ضمن اینکه لا به لای صندلی‌ها درخت انجیر رشد کرده بود. این ورزشگاه گیت و زیرساخت نداشت!

وی درباره اینکه چه زمانی ورزشگاه تختی آماده برگزاری مسابقه است، یادآور شد: من فکر می‌کنم، دو هفته دیگر ان‌شاءالله ورزشگاه آماده است.

مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان تهران در مورد دلیل طولانی شدن روند بازسازی ورزشگاه تختی، گفت: بروکراسی اداری.

جوادی در پاسخ به این پرسش که چرا ورزشگاه شیرودی در مرکز شهر مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، اظهار داشت: چند مکان ورزشی از تهران با مصوبه هیئت وزیران دولت دوازدهم، از اماکن ورزشی اداره کل جدا شد و در اختیار دو باشگاه استقلال و پرسپولیس قرار گرفت که سرمایه آنها افزایش پیدا کند تا زمانی که سهام‌شان در بورس عرصه می‌شود، سرمایه آنها افزایش پیدا کند. برای اینکه جبران شود ورزشگاه شهید شیرودی به جای چند مکان ورزشی (مرغوبکار، ورزشگاه شهید کاظمی و امام رضا (ع) و..) که در اختیار استقلال و پرسپولیس قرار گرفته است، در اختیار اداره کل ورزش و جوانان تهران قرار گرفت تا جبران شود و اجحافی در قبال سرانه ورزش تهران صورت نگیرد.

وی ادامه داد: آن اماکن ورزشی را طبق مصوبه از تهران گرفتند، اما ورزشگاه شیرودی هم با مصوبه دیگری از اداره کل ورزش و جوانان استان تهران گرفته شد تا اجحافی در حق سرانه ورزش مردم تهران صورت بگیرد. از جناب آقای دنیامالی مقام عالی وزارت ورزش خواهش می‌کنم این مجموعه به تهران واگذار شود که کلی از مشکلات ورزش تهران حل خواهد شد. ما هم از سازمان برنامه و بودجه تهران قول گرفتیم اگر این انتقال انجام شود یک ردیف نگهداری جداگانه برای آن در نظر بگیریم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، درباره محدودیت مکان‌های ورزشی برای برگزاری مسابقات تصریح کرد: خدا شاهد است که ما سالن، ورزشگاه و مکان ورزشی برای برگزاری مسابقات در تهران نداریم، ولی استان‌های دیگر وضع خیلی بهتری نسبت به ما دارند.

جوادی راجع به آخرین وضعیت ساخت ورزشگاه ملی 100 هزار نفری که قرار بود توسط دولت سیزدهم ساخته شود، تأکید کرد: واقعاً خبری ندارم. آقای طلا مدیرکل شرکت توسعه و تجهیز به من گفتند که آقای هاشمی وزیر از من خواستند، که کارهای روزمره خود را کمی کنار بگذارم و به این کار متمرکز شوم، اما عملاً این پروژه پیشرفت خاصی نداشته است.

وی درباره ورزشگاه آزادی و جانمایی درستی که در احداث آن صورت گرفته است، گفت: اگر بخواهیم چنین پکیج ورزشی جای دیگری با همین مسیرهای دسترسی مانند بزرگراه‌ها بسازیم، به نظرم فکر می‌کنم پروژه ناتمامی به پروژه‌های نیمه تمام ایران اضافه می‌شود.

 

source

توسط tehruntime.ir