به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مس رفسنجان که در سال‌های گذشته یکی از باشگاه‌های موفق شهرستانی بود و حتی در فصل گذشته برای اولین بار به فینال جام حذفی رسید اکنون در بدترین و سخت‌ترین موقعیتش از زمان صعود به لیگ برتر قرار گرفته است و هواداران نگران شرایط این تیم در نیم‌فصل دوم هستند.

شکست‌های متعدد در رشته‌های مختلف فوتبال، والیبال، بسکتبال، فوتسال بانوان و حتی تیم‌های مس نوین و جوانان نشان می‌دهد که هیچ چیز در این باشگاه به درستی پیش نمی‌رود و دوستداران مس رفسنجان حق دارند نگران وضعیت بحرانی باشگاه محبوب‌شان باشند.

بحران نتیجه‌گیری از ابتدای فصل در تیم فوتبال این باشگاه مشهود بود به شکلی که مس تنها شش امتیاز از هشت بازی ابتدایی خودش به دست آورد و به یکی از گزینه‌های اصلی سقوط در رتبه پانزدهم جدول تبدیل شد.

مسئولان شرکت مس در این مقطع محمد مومنی که در کادر فنی تیم داماش مشغول فعالیت بود را به‌عنوان مدیرعامل معرفی کردند. عضو پیشین هیئت مدیره استقلال کار مدیریتی را از جایی شروع کرد که شرایط سختی داشت. مدیریت باشگاه مس رفسنجان از زمان حضور در لیگ برتر همواره به مدیران بومی سپرده می‌شد و در چنین موقعیت دشواری یک مدیر غیربومی برای تیم انتخاب شد.

شکست نساجی، پرسپولیس و خیبر در سه بازی بیرون از خانه با هدایت مسعود شجاعی تا حدودی امیدوارکننده بود و انتظار می‌رفت با تقویت مس در نیم‌فصل دوم و بهبود این روند نارنجی‌پوشان از وضعیت بحرانی خارج شوند، اما نه تنها خبری از تقویت تیم نشد بلکه با جدایی چهار بازیکن و مصدومیت عیسی مرادی، مس بحران‌زده باز هم تضعیف شد.

در فاصله چهار روز به پایان پنجره زمستانی مس رفسنجان با چهار خروجی و یک ورودی یکی از ضعیف‌ترین تیم‌های نقل‌وانتقالات محسوب می‌شود. شجاعی در نشست‌های خبری به صورت رسمی از عملکرد باشگاه انتقاد و در سوی دیگر مومنی اعلام کرده جذب بازیکن در این مقطع دشوار است.

مصاحبه مدیرعامل علیه بازیکنان و سرمربی قبل از دیدار با پرسپولیس، واکنش‌های برخی از بازیکنان مس بعد از مسابقه، حمله لیدرها به نشست خبری مسعود شجاعی در رفسنجان و شایعاتی که پیرامون مذاکره با برخی مربیان دیگر از یک ماه گذشته مطرح می‌شود مسائلی نیست که در اطراف باشگاه مس قابل انکار یا چشم‌پوشی باشد، اتفاقاتی که نشان می‌دهد در باشگاه مس مشکلات زیادی وجود دارد و ریشه همه ناکامی‌ها به اختلافات داخلی بازمی‌گردد، اینجاست که مدیریت باشگاه باید فکری اساسی برای حل مشکلات کند.

آنچه مسلم است اینکه مس رفسنجان یکی از گزینه‌های جدی سقوط است و حتی نسبت به تیم هوادار قعرنشین در نقل‌وانتقالات ضعیف‌تر عمل کرده و هیچ مربی در چنین شرایطی نمی‌تواند بدون بازیکن این تیم را از وضعیت بحرانی خارج کند.

برخی از هواداران مس در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مدعی می‌شوند که این شرایط نتیجه برنامه‌ریزی برای سقوط مس است، ادعایی که قطعاً واقعیت ندارد و این باشگاه با امکانات سخت‌افزاری ایده‌آل یک سرمایه ارزشمند برای شرکت مس محسوب می‌شود که حاضر به از دست دادن یا تضعیف آن نیست. با این وجود به نظر می‌رسد برخی تصمیمات نادرست و اقدامات غیراصولی مس را در این موقعیت قرار داده و مردم رفسنجان را نگران وضعیت تیم محبوب شهرشان کرده است.

باید دید در فرصت کوتاه باقیمانده چه تدبیری برای خروج این تیم از بحران موجود اندیشیده می‌شود و نوشدارو برای نجات مس پیش از مرگ سهراب می‌رسد یا خیر.

انتهای پیام/

source

توسط tehruntime.ir