شعارسال: علی رغم سکوت بر شرایط فدراسیون کاراته به جهت آرام کردن امور و محیط فعالیتی و انتظار از بزرگان و استخوان خرد کردههای کاراته برای مداخله گری منجر به اصلاح امور، با صدور ابلاغ برای حبیب الله ناظریان به عنوان سرپرست کمیته فنی فدراسیون کاراته و با توجه به مشخص شدن مکنونات قلبی استاد ناظریان در خصوص مسئولیت اخیرش، بنظر میرسد که تداوم این سکوت نفعی برای تامین خیر و صلاح کاراته ندارد! لاجرم تصمیم گرفته شد تا نکاتی دلسوزانه جهت روشنگری افکار جامعه نجیب و محترم کاراته، شفاف سازی شود.
آن گونه که از متن مصاحبه اخیر سرپرست محترم تازه منصوب کمیته فنی میتوان استنباط نمود، این است که به احتمال زیاد، ایشان نه فقط تمام اعضای کمیته فنی را تغییر خواهند داد و نفرات جدیدی به همین منظور معرفی خواهند کرد، بلکه قصد دارد در قالب آخرین مسئولیت فنی گذشته خود «مدیر تیمهای ملی در سال۲۰۱۲» عملا در حیطه وظایف مدیر سازمان تیمهای ملی وارد و در امر تصمیم سازی، دخالت و مشاوره دهند.
بنظر میرسد که هدف سرپرست فدراسیون کاراته (صوفی) از بردن ایشان در جلسه تخصصی با وزیر ورزش هم جلب امتیاز بوده و هم جلب نظر چه برای تداوم دوره سرپرستی، چه برای ساخت مکان تخصصی برای کاراته!
بر این قاعده، جای دارد برای شفافتر کردن موضوع، سوالاتی چند پرسیده شود:
۱- چنانچه ترکیب جدید کمیته فنی قرار است در حوزه فنی تیمهای ملی دخالت کند، چه نیازی به حضور یک چهره فنی در راس سازمان تیمهای ملی بود؟
۲- آیا یک مدیر اجرایی قوی و با تجربه (بهتر از مازیار فرید خمامی) نمیتوانست به جای برنامه ریزی و سازماندهی، مجری برنامهها و نظر فنی استاد ناظریان و اعضای جدید کمیته فنی باشد؟!
۳- آیا رئیس سیاه بخت شده آینده فدراسیون کاراته در همان ابتدای کار با این همه مهره تازه منصوب در این فدراسیون دچار یک چالش بزرگ و عمیق نخواهد شد؟
۴- آیا این همه انتصاب سرپرست موقت فدراسیون بعد از برگزاری انتخابات در روند کار فدراسیون کاراته و تیمهای ملی اخلال ایجاد نخواهد کرد؟
۵- آیا در آئین نامه کمیته فنی، اختیارات سرپرست موقت برابر با رئیس فدراسیون تعریف شده است؟
۶- حال که استاد ناظریان با اختیار تام آمده، آیا بهتر نبود اول تکلیف کمیته فنی مشخص شود بعد مدیر سازمان تیمهای ملی ابلاغ خود را از صوفی دریافت کند؟
۷- آیا همه این مهرهها به نخ مزدا صوفی وصل نیست؟ اگر این نخ پاره شد تکلیف دانههای تسبیح کاراته چه میشود؟!
توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:
بر اساس اخبار دریافتی، وزارت ورزش و جوانان قصد دارد تا پایان سال جاری انتخابات ریاست فدراسیون کاراته را برگزار کند. انتخابات ریاست فدراسیون کاراته در تاریخ ۲۲ اسفندماه سال ۱۴۰۱ برگزار شد و سید حسن طباطبایی با ۴۳ رای از ۴۴ رای ماخوذه مجددا به عنوان رئیس فدراسیون کاراته انتخاب شد. سید حسن طباطبایی و هومان عسگری ۲ کاندیدای تایید صلاحیت شده در این انتخابات بودند که با غیبت هومان عسگری که با اعلام دبیر مجمع به منزله انصراف او بود، انتخابات تنها با حضور سید حسن طباطبایی برگزار شد.
هومان عسگری فردی که در انتخابات این فدراسیون موفق به اخذ رأی از مجمع نشده بود، به نتیجه انتخابات به دلیل طی نشدن فرآیند اطلاع رسانی حضور در مجمع به مراجع قضایی شکایت کرد و در نهایت پس از ۲ سال انتخابات فدراسیون کاراته با حکم دیوان عدالت اداری ابطال شد و طباطبایی از ریاست این فدراسیون کنار رفت و احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان طی حکمی مزدا صوفی را به سمت سرپرستی این فدراسیون تعیین کرد.
بیش از ۲ ماه از ابطال انتخابات ریاست فدراسیون کاراته میگذرد و همچنان این فدراسیون با سرپرست اداره میشود. گفته میشود وزارت ورزش و جوانان در حال انجام فرآیند ثبت نام نامزدهای انتخابات این فدراسیون است و به احتمال زیاد تا پایان سال انتخابات این فدراسیون برگزار خواهد شد تا یکی از فدراسیونهای مدال کشور در مسابقات آسیایی و جهانی با برنامه ریزی رئیس جدیدش آماده مسابقات بین المللی شود.
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از کانال تلگرامی بدون تعارف با ورزشهای رزمی / سایر منابع
source