شعارسال: مزدا صوفی سرپرست فدراسیون کاراته که اتفاقا یکی از داوران گیلانی کاراته کشورمان است، ششم آبان ماه به عنوان سرپرست فدراسیون کاراته انتخاب و یک روز بعد از مراسم معارفه در ساختمان فدراسیون کاراته، رسما کارش را آغاز کرد.
در بدو حضور او در فدراسیون؛ سعید نیکوخصلت چهره شناخته شده و متشخص کاراته از مدیریت تیمهای ملی استعفا داد. پس از رفتن نیکوخصلت و نایب قهرمانی مردان کاراته ایران در جام جهانی اسپانیا، سید شهرام هروی سرمربی پر افتخار تیم ملی کاراته از مسئولیت خود کناره گیری کرد. پس از آن هم قطع همکاری با تمام مربیان تیم ملی و یکسری تغییرات در برخی هیاتها و کمیتهها از سوی سرپرست فدراسیون رقم خورد، تغییراتی که البته هنوز هم به پایان نرسیده و هر روز یک خبر از متزلزل شدن پایههای کمیتههای مختلف فدراسیون به گوش میرسد.
با نگاهی به عملکرد صوفی در کمتر از ۷۶ روز فعالیت به راحتی مشخص است که او ۱۵ جابجایی و تغییرات را داشته است؛ به عبارتی سادهتر تقریبا هر ۵ روز یکبار یکی از سمتهای فدراسیون کاراته بین جامعه بزرگ این رشته دست به دست شده و آنچه که در این دو ماه عملا معنا و مفهومی نداشته اتحاد، همدلی و آرامش است!
موضوعی که احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان حدود یک هفته قبل در جلسه تخصصی فدراسیون کاراته نکته بسیار مهمی را مطرح کرد، نکته مهم وزیر این بود که موفقیت این رشته ورزشی را در گرو اتحاد و همدلی دانست، اما این روزها شاهدیم که عملکرد مزدا صوفی که اتفاقا از همشهریان وزیر ورزش و جوانان است برخلاف صحبتهای وزیر ورزش و جوانان است!
در ادامه به لیست بخشی از تغییرات صورت گرفته در فدراسیون کاراته پس از سرپرستی مزدا صوفی تا امروز ۲۳ دی ۱۴۰۳ اشاره شده است.
۱- استعفای نیکوخصلت از مدیریت تیمهای ملی کاراته (۷ آبان)
۲- برکناری رئیس هیات و معرفی سرپرست هیات کاراته بوشهر (۲۶ آبان)
۳- معرفی سرپرست جدید برای هیات کاراته فارس (۲۶ آبان)
۴- استعفای سید شهرام هروی سرمربی تیم ملی کاراته (۵ اذر)
۵- قطع همکاری با تمام مربیان تیم ملی (۱۷ آذر)
۶- انتخاب مهمانپرست به عنوان مشاور عالی در دیپلماسی فدراسیون کاراته (۱۷ آذر)
۷- معرفی احسانی مهر به عنوان مسئول سامانه ملی کاراته (۱۷ آذر)
۸- انتصاب نیمه وری به عنوان رئیس کمیته بازرسی (۱۷ آذر)
۹- انتصاب مسگریان به عنوان رئیس کمیته انضباطی فدراسیون کاراته (۱۹ آذر)
۱۰- معرفی باقرعلایی به عنوان رئیس کمیته برنامه ریزی فدراسیون کاراته (۱۹ آذر)
۱۱- انتصاب جنابیان به عنوان مشاور عالی سرپرست (۲۰ آذر)
۱۲- برکناری باقری و معرفی امینی به عنوان سرپرست نایب رئیسی بانوان (۲۰ آذر)
۱۳- معرفی لطفی به عنوان سرپرست هیات کاراته قزوین (۱۵ دی)
۱۴- انتصاب سرپرست کمیته حقوقی فدراسیون کاراته (۱۵ دی)
۱۵- انتخاب فریدخمامی به عنوان سرپرست سازمان تیمهای ملی کاراته (۱۶ دی)
با نگاهی به لیست عریض و طویل تغییرات در کاراته اولین پرسشی که مطرح میشود این است که آیا نیاز بوده که هر ۵ روز یکبار فردی از کاراته برود و نفر جدیدی مسولیت بپذیرد؟! نکته بعدی اینکه پس از برگزاری انتخابات فدراسیون کاراته ممکن است رئیس جدید هم نخواهد با افرادی که صوفی معرفی کرده کار کند، آن وقت جامعه کاراته باید دوباره شاهده دور جدیدی از رفت و آمدها در فدراسیون پرحاشیه کاراته باشد؟!
اما نکته پایانی و بسیار مهم اینکه، روزی که وزیر ورزش و جوانان حکم صوفی را امضا کرد، در حکم وی چنین مطرح شده است که انتظار میرود ضمن رعایت اصل بی طرفی، عدالت محوری و عدم حضور در فرآیند انتخابات به عنوان داوطلب، علاوه بر انجام امور جاری فدراسیون در اسرع وقت نسبت به برگزاری مجمع انتخابات رئیس و سایر اعضای هیات رئیسه فدراسیون اقدام نمایید.
حالا با تغییراتی که در این ۷۶ روز از سوی سرپرست فدراسیون کاراته ایجاد شده آیا صوفی در مسیری که وزیر ورزش و جوانان برای او مشخص کرده حرکت میکند یا اینکه صوفی سودای ریاست را در سر دارد؟!
هرچند که شنیده شده نامه آغاز روند ثبت نام انتخابات فدراسیون کاراته به سید شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان ابلاغ شده است و حالا باید ببینیم طبق صحبتهای وزیر ورزش که در جمع خبرنگاران به برگزاری انتخابات فدراسیون کاراته پس از ۷۰ روز اشاره کرده بود، میتوان امیدوار بود یا خیر.
شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از فارس، تاریخ انتشار:23دی1403، کدخبر:1736669203577161491، https://farsnews.ir
source