جوان آنلاین: درست مانند فصل گذشته دور رفت را درحالی به پایان برد که جایگاهی بهتر از سومی جدول نصیبش نشده بود، با این تفاوت که این بار نتایج نتوانست انتظارات را برآورده کند و چه بسا اگر تغییرات هفتههای پایانی نبود، سرخپوشان دستشان به رده سوم جدول هم نمیرسید.
پرسپولیس گاریدو کار خود را با تساوی خانگی مقابل ذوبآهن آغاز کرد؛ شروعی که اگرچه طوفانی نبود، اما نگرانی هم ایجاد نکرد چراکه پرسپولیس مهرههای تأثیرگذاری را از دست داده بود و نه فقط تیم برای رسیدن به هماهنگی بلکه مرد اسپانیایی هم برای شناخت بیشتر از شاگردانش به زمان بیشتری نیاز داشت. تساوی برابر تراکتور هم اگرچه نتیجه ایدهآلی نبود، اما نتیجه بدی هم نبود، آن هم در خانه حریف و مقابل انگیزه پرسپولیسیهای سابقی که مقابل گاریدو و یارانش قرار داشتند، بعد از آن پرسپولیس روی دور برد افتاد. برتری مقابل فولاد و گلگهر نتایج خوبی بود، اما پیروزی مقابل آلومینیوم اراک که طی چند سال گذشته به گربه سیاه سرخپوشان تبدیل شده بود و عبور از سد استقلال در دربی تهران همان چیزی بود که هوادار پرسپولیس میخواست، هرچند این تیم در امر گلزنی با مشکل مواجه بود و بازیهای تماشاگرپسندی به نمایش نمیگذاشت، اما کسب نتیجه مانع شنیدن صدای اعتراض از روی سکوها شده بود؛ روندی که تا هفته دهم رقابتهای لیگ برتر ادامه داشت و بعد از آن، ورق برگشت! به طوری که گاریدو حالا جز انتقاد رسانهها و پیشکسوتان، صدای اعتراض هواداران را نیز به وضوح میشنید؛ هواداری که اگر چه تا هفته دهم در جریان رقابتهای لیگ شاهد نتایج قابل قبولی بود، اما در لیگ نخبگان هرچه صبوری کرد نتیجهای جز باخت ندید!
شروع کار پرسپولیس با شکست یک برصفر مقابل الاهلی عربستان بود؛ باختی که پرسپولیس میتوانست در مصافی خانگی برابر پاختاکور جبران کند، اما دومین بازی لیگ نخبگان هم با تساوی به پایان رسید. در ادامه پرسپولیس برابر السد هم تن به شکست داد و مقابل الریان نیز به تساوی رضایت داد تا صبر هوادار پرسپولیس لبریز شود تا اینکه سرانجام در هفته ششم لیگ نخبگان پرسپولیس مقابل الشرطه عراق برای نخستین بار طعم برد را چشید؛ بردی که نمیتوانست تضمینی برای ادامه حضور سرخپوشان در سطح نخست فوتبال آسیا باشد، به همین دلیل آن شادمانی که باید را به هوادار تیم منتقل نکرد، خصوصاً که پرسپولیس در لیگ هم روی دور باخت بود و بعد از هفته دهم و شکست مقابل استقلال خوزستان برابر نساجی، سپاهان و حتی مسرفسنجان هم متحمل شکست شد، هر چند بعد از دومین باخت برابر نساجی صدای «حیا کن رها کن» ورزشگاه شهدای شهرقدس را به لرزه درآورده بود، اما درویش و هیئت مدیره بعد از یک دودوتا چهارتای ساده به این نتیجه رسیدند که با گاریدو تا پایان نیمفصل هم که شده کجدار و مریز ادامه دهند. مدیریت باشگاه تنها سه بازی به گاریدو فرصت داده بود که او در نخستین دیدار بعد از اولتیماتوم به سپاهان و سپس به مس رفسنجان باخت تا فرصت به بازی سوم نرسد و مدیریت باشگاه دست به کار اخراج مرد اسپانیایی شود؛ مردی که هرگز حاضر به قبول اشتباهاتش در پرسپولیس نشد و با تغییرات پیدرپی، تیشه به ریشه خودش در جمع سرخپوشان زد و کار به جایی رسید که کریم باقری ناچار به پذیرفتن پیشنهاد درویش شد. باقری که زمان جدایی برانکو حاضر نشده بود به عنوان مربی موقت روی نیمکت پرسپولیس بنشیند، این بار چارهای نداشت جز قبول مسئولیت در یکی از سختترین دورانهای پرسپولیس، هر چند کریم باقری با دو بردپیدرپی نیمفصل را به پایان برد تا سرخپوشان اندکی رنگ آرامش به خود ببینند، اما بلاتکلیفی نیمکت این تیم بزرگترین چالشی است که درویش این روزها با آن دست به گریبان است، هرچند تعطیلات نیمفصل فرصت خوبی برای انتخاب سرمربی است به شرط آنکه درویش گزینهمناسبی را انتخاب کند تا دوران گاریدو بار دیگر برای پرسپولیس تکرار نشود. در غیر این صورت سرخپوشان باید امسال قید قهرمانی را بزنند، هرچند در شرایط کنونی هم شانس به مراتب کمتری از سپاهان و تراکتور دارند. بیتردید، اما علاوه بر سرمربی، پرسپولیس به یک مهاجم ششدانگ هم نیاز دارد تا ضعف گلزنی مهاجمانی که یک نیمفصل نتوانستند انتظارات را برآورده کنند، جبران کند؛ انتخابهایی که شاید یکی از سختترین آزمونهای درویش از زمان حضورش در پرسپولیس باشد.
source