Moské - Wikipedia ↑ Sputnik. «روابط ایران و شوروی پس از جنگ جهانی دوم (سالهای 1950 تا 1970 میلادی)». ↑ «ماشین سازی اراک دانشگاه تربیت سربازان جنگ اقتصادی». ↑ «ماشین سازی اراک، پتانسیل اجرای کامل خط تولید خودرو را دارد». ماشینسازی اراک نخستین سازنده خطتولید خودرو در ایران میباشد. این گروه نخستین و بزرگترین گروه سازنده این تجهیزات و دارای امکانات و توانمندی لازم برای طراحی و ساخت انواع تجهیزات عمومی و فرآیندی مجتمعهای پتروشیمی متانول، اوره، آمونیاک، آروماتیکها، الفینها، پلیالفینها، پروپیلن، پلیپروپیلن، اسید استیک، استایرنها، پلیاستایرن، ایزوسیاناتها، پلیاورتانها، پلیوینیل کلراید (PVC)، پلیآمینها، پلیآمیدها، پلیآکریلیک اسید، پلیاسترها و پلیکربناتها میباشد. ↑ «خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه». ↑ وزارت مسکن و شهرسازی – مقررات ملی ساختمان مبحث شانزدهم. ↑ “How It’s Made – Wind Turbines”. ↑ ۱٫۰ ۱٫۱ ۱٫۲ “How It’s Made (a Titles & Air Dates Guide)”. ↑ “Our Heritage: Early Start – Profile of a Pioneer”. ↑ «اطلاعات شرکت غالبر». رضایی در سخنرانی خود در مراسم افتتاح رسمی این کارخانه در سال ۵۵ از «کارخانجات هپکو» سخن گفت، زیرا او قصد داشت در آینده تولیدات این شرکت را به حوزه خودروهای سواری و باری نیز گسترش دهد.

Whiskey & Cigars Halloween cocktail drink halloween horror illustration poster skeleton whiskey هپکو همچنین با لاندینی، اینگرسولرند، اکسسیامجی، آسترا، فوتونموتور، زیمنس، آلستوم، گروه اساماس، بابکت، تیرکس، بوماگ، هیستر و صنایعسنگین دوسان نیز همکاریهایی داشتهاست. پس از واگذاری نخست هپکو در سال ۱۳۸۵ به بهای اندک و بهصورت مبهم به علیاصغر عطاریان، بیژن نامدار زنگنه که از دوستان نزدیک وی است بهعنوان مدیرعامل جدید هپکو معرفی شد. هپکو در سال ۱۳۵۱ در اراک با هدف تولید تجهیزات سنگین، توسط سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) (۶۰٫۷٪) و برادران رضایی (۳۹٫۳٪) تأسیس شد. پس از انقلاب، در جریان مصادره اموال و داراییها، اموال خانواده رضایی که در آن زمان بالغ بر ۱۲۰ میلیون دلار برآورد میشد، همگی مصادره و هپکو بهطور کامل در اختیار دولت قرار گرفت. کاترپیلار: بهمنظور تأمین و انتقال فناوری ماشینآلات راهسازی در سال ۱۳۵۵ قراردادی میان هپکو و کاترپیلار بسته شد که بر اساس آن، قرار شده بود تولید گریدرهای سری G کاترپیلار در هپکو آغاز شود. وولزلی (به انگلیسی: Wolseley) شرکت مصالح ساختمانی بریتانیایی و چندملیتی است، که در سال ۱۸۸۷ توسط فردریک وولزلی در شهر لندن تأسیس شد.

براساس اطلاعات صورت مالی گروه هپکو، تولید سالانه این گروه که از ۵۳۳ دستگاه در سال ۱۳۹۱ به ۵۳ تا ۵۱ دستگاه در سالهای ۹۸ و ۹۹ رسیده بود، با رشد ۷ برابری در سال ۱۴۰۲ به ۳۶۸ دستگاه رسید. بهعلاوه این شرکت در سالهای گذشته بهعنوان اصلیترین طراح و سازندهٔ انواع مشعلهای بویلر و قطعات آنان نیز شناخته شدهاست. با آنکه سنگ در ساختن آلات و ادوات در این عهد به کار میرفت فلز نیز بیش از دوره پیش وارد صنعت گردید، مس را با چکش صاف میکردند، اما طرز ذوب کردن فلزات را نمیدانستند و با مس سنجاق و ظروف ظریف میساختند. اگر لوله شروع به تغییر رنگ بکند، به این معنی است که لوله بیش از حد گرم شده و در حال اکسید شدن است. ماشینسازی اراک نخستین و بزرگترین گروه پلساز در ایران و خاورمیانه است و تا به امروز توسط این گروه بیش از سیصد پل طراحی و نصب شدهاست. طراحی و ساخت ایرکولرهای فولاد مبارکه اصفهان؛ کورههای مجتمع فولاد اسفراین؛ کورهها و راکتور احیای آهن اسفنجی مجتمع فولاد بوتیا؛ دستگاه حفارچاه و Seal gas cooler چادرملو؛ بالمیلتر و اتوکلاوهای صنایع خاک چینی ایران؛ Reformed gas cooler و Seal gas cooler آرتا فولاد مبین اردبیل و فولاد اقلید پارس؛ تجهیزات کارخانه فولاد آذربایجان؛ ۶۰ دستگاه مبدل حرارتی پوسته دولولهای مارپیچی برای پالایشگاه قطران زغالسنگ ذوبآهن اصفهان همچنین طراحی و ساخت بخش بزرگی از تجهیزات صنایع سیمان کشور تنها بخشی از پروژههای گروه ساخت تجهیزات در زمینه صنایع فولاد، سیمان و دیگر صنایع معدنی بودهاند.

همچنین ماشینسازی اراک در ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ قراردادی را برای طراحی و ساخت کوره احیای مستقیم، سازه و تجهیزات جانبی آن، هاپر شارژ کوره و همچنین اسکرابرهای Cooling Gas و Top Gas مجتمع فولاد اقلید پارس امضا نمود. به دلیل طیف گستردهای از خواص، مواد اغلب میتوانند با نیازهای مخصوص یک طرح، طراحی شوند. پرتوها از طریق یک فیبر نوری با قطر کمتر از ۸۰۰ میکرومتر اعمال میشوند. همهٔ این عنصرها پس از یک لایه الکترونی d دارای یک الکترون در اوربیتال sاند. شرکت هپکو پس از ۱۵ سال برای اولین بار در سال ۱۴۰۳ به مرحله سودآوری رسید و زیاندهیِ آن به پایان رسید. به جهت همگام شدن با شرایط روز کشور و حرکت به سمت اجرای پروژههای بزرگتر و سودآوری بیشتر، از دههٔ هفتاد خورشیدی، بحث شرکت در پروژههای بزرگ مهندسی، تدارکات و ساخت (EPC) در درون ماشینسازی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. در این شرایط دمای ذوب و انجماد ماده با هم برابر است و هیچ فازی از نوع پلاستیکی ایجاد نمیشود و پایینترین دمای ذوب ممکن را دارد. داشتن کمترین نقطه ذوب ممکن باعث کاهش تنش حرارتی روی قطعات الکترونیکی در هنگام لحیم کاری میشود. در مونتاژ ابزار الکترونیک، آلیاژی یوتکتیک با ۶۳٪ قلع و ۳۷٪ سرب (یا نسبت ۶۰/۴۰ که از نظر نقطه ذوب تقریباً مشابه است) آلیاژ منتخب است که نقطه ذوب آن در حدود ۱۹۰ درجه سلسیوس است.

توسط tehruntime