رییس فدراسیون: به کارگیری نیروهای بومی به عنوان ناجی غریق در اولویت است

– رییس فدراسیون نجات غریق کشور گفت: به کارگیری نیروهای بومی به عنوان ناجی غریق در اولویت است چرا که آنها شناخت بهتری نسبت به منطقه داشته و این موضوع در کاهش آمار مغروقین موثر است.

مهدی حیدری روز شنبه در مجمع عمومی سالیانه هیات نجات غریق خوزستان که در اهواز برگزار شد اظهار کرد: در یک سال اخیر با حمایت استانداری و اداره کل ورزش و جوانان خوزستان اتفاقات خوبی در هیات استان رخ داده و این هیات اکنون از جایگاه مناسبی در کشور برخوردار است.

وی با اشاره به اهمیت طرح ساماندهی سواحل رودخانه ها نزد این فدراسیون افزود: شرایط استان خوزستان به دلیل منابع آبی متعدد، بی‌نظیر است و قطعا دغدغه غرق‌شدگی در رودخانه‌ها جزو دغدغه‌های ملی است.

رییس فدراسیون نجات غریق خوزستان گفت: امروز ساماندهی سواحل به ویژه در ایام نوروز و فصل تابستان جزو دستور کار دولت است و امیدواریم ناجیان بیشتری در سواحل رودخانه های استان مشغول به کار شوند.

افزایش ۲ برابری ناجیان غریق خوزستان در سال آینده

وی با اشاره به تغییر آیین‌نامه اجرایی فدراسیون بعد از ۲۸ سال عنوان کرد: ساماندهی سواحل رودخانه ها به آیین‌نامه جدید اضافه شد که با انجام این طرح تا یکی، ۲ سال آینده مشکلی برای اشتغال ناجی غریق نخواهیم داشت.

حیدری با اشاره به افزایش ۲ برابری ناجیان غریق خوزستان در سال آینده گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تعداد ناجیان غریق خوزستان از ۱۵۰ نفر به ۳۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.

وی عنوان کرد: یک بخش جدید با عنوان همیار منجی غریق در فدراسیون تعریف شده و آموزش‌های لازم به آنها ارائه می‌شود؛ این افراد برای اشتغال در سواحل به وزارت کشور و استانداری‌ها معرفی می‌شوند.

رییس فدراسیون گفت: امیدوارم روند قهرمانی های ورزشکاران استان در مسابقات مختلف ادامه داشته و در آینده شاهد حضور ملی پوشان بیشتری از خوزستان در سطح بین‌المللی و افتخارآفرینی آنها باشیم.

در ادامه حمید بنی‌تمیم مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: نجات انسان‌ها کار بسیار بزرگی است و قطعا ناجیان غریق اَجر خود را از خداوند متعال دریافت می‌کنند.

وی عنوان کرد: خوشبختانه دولت به استان‌های دارای منابع آبی نگاه ویژه‌ای دارد که می‌توان با اجرای طرح ساماندهی سواحل رودخانه‌ها در بحث اشتغال و گردشگری اقدامات موثری انجام داد.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: طرح ساماندهی سواحل استان باید هر چه سریع‌تر تدوین و اجرایی شود و از آنجا که با جان انسان‌ها در ارتباط است حمایت خود را از این طرح انجام خواهیم داد.

ضرورت برگزاری دوره های آموزشی برای ناجیان غریق خانم

وی افزود: متاسفانه برخی از استخرهای بانوان ما در استان به دلیل نبود ناجی غریق تعطیل هستند که از فدراسیون انتظار داریم نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی برای ناجیان غریق خانم اقدامات لازم را انجام دهد.

بر اساس این گزارش بیش از ۲۵۰ هزار خوزستانی به صورت سازمان یافته در رشته های مختلف ورزشی فعالیت می کنند.

source

توسط tehruntime.ir