هدایت سفیددشتی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: پروسه این است که طرح کلی نوشته و توسط شرکت برای فیفا ارسال شده و بعد از تأیید اجرایی، وارد فاز نهایی برای پیادهسازی در یک استادیوم میشود. بعد هم در رویدادهای تست ایونت باید شرکت کنید. تا مرحله تأیید پتانسیل اجرایی طرحمان پیش رفتیم اما از آنجا به بعد با ما همکاری نشد. عمدتاً رویداد تست ایونت فیفا در اردیبهشت و خردادماه برگزار میشود و آنجا دستگاهتان را تست میکنند تا مجوز رسمی به آن بدهند. حتی دو دعوتنامه هم از فیفا داریم ولی دوستان در اینجا هیچ همکاری انجام ندادند. طرح ما با 16 دوربین، 8 دوربین گللاین و 8 آفساید لاین است.
وی در مورد اینکه چه کسانی با او برای ثبت دستگاه VAR خود همکاری نکردهاند، گفت: فدراسیون! بارها از ارگانهای مختلف نامه بردیم ولی متأسفانه هیچ اتفاقی نمیافتد. اولین نامه و درخواست ما هم برای سال 97 و دوره اول ریاست مهدی تاج در فدراسیون فوتبال است.
سفیددشتی در پاسخ به این پرسش که دستگاه او هنوز مجوزی ندارد و فقط میتواند در تستهای ایونت شرکت کند؟ گفت: بله! ما تأییدیه پتانسیل اجرایی طرح مان را داریم. باید در تست ایونت شرکت کنیم و بعد از آن مجوز اصلی داده میشود. قطعاً وقتی سرمایهگذار برای طرح ما میآید به فکر بازگشت سرمایه خود است؛ وقتی فدراسیون به ما یک ورزشگاه برای تست نمیدهد، چطور ما وارد فاز نهایی تولیدمان شویم؟ من هفت سال است که نامه مینویسم.
«آیا انتظار سرمایهگذاری از فدراسیون فوتبال را دارید؟» وی در پاسخ به این پرسش عنوان کرد: به هیچ عنوان! صحبتی که ما با دوستان داشتیم، این بود که توافقنامهای بنویسیم که اگر ما تأییدیه نهایی فیفا را گرفتیم و محصول ما ارزانتر از خارجی بود، از محصول ایرانی استفاده کنند، ولی متأسفانه این را قبول نکردند. من خودم سرمایهگذار دارم. این صحبتی است که سال 97 با ممبینی انجام دادم؛ او آن زمان مسئول اقتصادی بود.
وی در پایان گفت: هزینه قیمت VAR داخلی حداقل نصف قیمت نمونه وارداتی آن است. در ضمن ما در نمونه داخلی گللاین را هم داریم.
انتهای پیام/
source