جوان آنلاین:‌نزدیک شدن استقلال به منطقه سقوط، مالکان باشگاه را به تکاپوی تغییر انداخته است، اما این نگرانی وجود دارد که نفرات جدید با همان دیدگاه‌های اشتباه قبلی انتخاب شوند و دوباره شاهد حضور افراد اشتباهی غیرفوتبالی و غیرورزشی در این تیم ریشه‌دار و پرطرفدار باشیم. 
واگذاری استقلال به هلدینگ خلیج‌فارس کاری کرد که نایب‌قهرمان فصل گذشته حالا جزو فانوس به دستان لیگ باشد و به جای جنگ در کورس قهرمانی و لیگ نخبگان برای بقا در لیگ‌برتر بجنگد! سوءمدیریت اصلی‌ترین عاملی است که آبی‌ها را به این وضعیت انداخته و تا زمانی که دیدگاه مالکان باشگاه تغییر نکند، حضور چهره‌های سیاسی خارج از گود مانده، نه‌تن‌ها کمکی به نجات استقلال نمی‌کند، بلکه می‌تواند سقوط این تیم را سرعت ببخشد. 
 تاریخ‌سازی‌های منفی
باخت به الهلال پنجمین باخت متوالی آبی‌ها در رقابت‌های مختلف بود و این تعداد شکست پی‌درپی تاکنون در تاریخ باشگاه استقلال سابقه نداشته است. تیمی که در مجموع تمام بازی‌های فصل گذشته لیگ فقط ۱۵ گل خورده، در این فصل چه بلایی سرش آمده که ۱۶ گل خورده طی ۹ بازی دارد؟! آمدن پیتسو موسیمانه و ثبت سه شکست متوالی با حضور سرمربی آفریقایی به همه ثابت کرد ایراد اصلی را باید درون ساختار مدیریتی باشگاه و مالکانش جست‌وجو کرد، نه روی نیمکت. آبی‌ها با وجود برگزاری ۹ بازی هنوز در این فصل طعم پیروزی در بازی خانگی را نچشیده اند و وضعیت خوبی برای رویارویی با مس‌رفسنجان هم ندارند. موسیمانه در حالی دیروز تمرین تیم را تعطیل کرد که تیمش برای بازی عقب‌افتاده روز شنبه در خط دفاع با کمبود مدافع مواجه است. رافائل سیلوا، ایمان سلیمی و جلالی مصدوم هستند و وضعیت مرادمند نیز مشخص نیست. این اوضاع اسفناک را با بردن و آوردن سیاسیون و غیرفوتبالی‌ها نمی‌توان سروسامان داد. 
 مسیر اشتباه
اخبار منتشر شده حاکی از آن است که مدیران هلدینگ خلیج‌فارس خیال ندارند به رویه اشتباه خود پایان دهند. اسامی مطرح شده در رسانه‌ها نشان می‌دهد اگرچه تغییرات در باشگاه قطعی شده است، اما هواداران نباید منتظر روی کار آمدن مدیران کارآمد در استقلال باشند. انتقاد‌های اصلی متوجه احمد شهریاری، رئیس هیئت مدیره و فرشید سمیعی، مدیرعامل باشگاه است، تا جایی که هواداران روی سکو‌ها با نام بردن از آنها، خواستار برکناری‌شان شده‌اند. انتظار می‌رفت بعد از بحرانی‌تر شدن وضعیت تیم و انتقاد‌های تند هواداران، مالکان باشگاه کمی به خودشان بیایند و برای جبران اشتباهات متعدد گذشته قدمی بردارند. مدیران فعلی تیم همان‌هایی هستند که با بی‌فکری و نداشتن تفکر حرفه‌ای و فوتبالی با قرارداد‌های سنگین اقدام به خریدن بازیکنانی از جمله دیدیه اندونگ، کاکوتا و رامین رضاییان کردند و به جای اعتراف به اشتباهاتشان همه تقصیرات را به گردن جواد نکونام انداختند. شروع فصل و رقم خوردن باخت‌های پی‌درپی به همه نشان داد آدم‌های اشتباهی چطور می‌توانند یک تیم ریشه‌دار را تا مرز سقوط پیش ببرند. 
 انتخاب‌های سیاسی
شنیده می‌شود هلدینگ خلیج‌فارس به مدیرعاملی علی‌عسگری قرار است عزت‌الله ضرغامی را به‌عنوان یکی از اعضای هیئت‌مدیره باشگاه استقلال انتخاب کند! 
عجیب‌ترین گزینه‌ای که این روز‌ها می‌توانست به ذهن برسد، همین رئیس سابق صداوسیماست. به نظر می‌رسد علی‌عسگری که خودش نیز تجربه ریاست صداوسیما را در کارنامه دارد، یک مسئولیت در هیئت‌مدیره استقلال برای وزیر گردشگری دولت پیشین کنار گذاشته است. ضرغامی عملاً هیچ تجربه فعالیتی در حوزه ورزش ندارد و رسماً با ورزش و حتی فوتبال بیگانه است. هرچند که سیاسیون هر کدام سابقه انتشار چند پست و مطلب ورزشی در فضای مجازی را دارند، ولی پای کار که می‌آیند تازه فرق واقعیت و فضای مجازی را درک می‌کنند. شهریاری، رئیس فعلی هیئت‌مدیره با اینکه سابقه مدیرعاملی در باشگاه صباباتری را داشت، ولی حضورش در استقلال نه تنها مفید نبود، بلکه مسبب حواشی زیادی هم شد. مهدی افضلی دیگر عضو هیئت مدیره بیشتر در حوزه فرهنگ فعال بوده و همه او را به مدیرعاملی در بنیاد رودکی می‌شناسند تا حضور در استقلال. مصطفی کارخانه، والیبالیستی است که تمام تلاش خود را کرد تا به همه بگوید سوابق فوتبالی هم دارد. او شخصاً حواشی زیادی برای استقلال رقم زد. این عضو هیئت‌مدیره که پیش از این پرسپولیسی بودنش را صراحتاً به زبان می‌آورد، در مصاحبه‌هایش به شکلی عجیب از شهریاری، رئیس هیئت‌مدیره تعریف و تمجید می‌کرد. 
در روز‌های گذشته بحث انتخاب مجتبی جباری به عنوان معاون ورزشی باشگاه نیز مطرح شده است؛ قطعاً بازگشت یکی از بازیکنان محبوب گذشته به استقلال هواداران تیم را خوشحال خواهد کرد، اما در باشگاهی که هیچ‌کس سرجای خودش نیست و مالکانش هیچ شناختی از فوتبال ندارند، جباری قرار است چه کاری انجام دهد؟! سمیعی، مدیرعامل باشگاه اختلافاتش با نکونام آنقدر زیاد شد که دو نفری کمر تیم را شکستند. نکو اخراج شد، اما سمیعی این روز‌ها با یک عذرخواهی خشک و خالی به خیال خود دل هواداران را آرام کرده است. اگر شخصی مثل ضرغامی، رئیس هیئت مدیره شود، چطور می‌توان انتظار داشت به جای سمیعی یک مدیر کاربلد فوتبالی روی کار بیاید؟ پرواضح است این رفت و آمد‌ها دردی از استقلال دوا نخواهد کرد و فقط باعث مطرح شدن برخی اسامی فراموش شده خواهد شد.

source

توسط tehruntime.ir