به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، قرعهکشی لیگ نخبگان آسیا روز جمعه برگزار شد و تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس به عنوان نمایندگان ایران حریفان خود را شناختند. پس از قرعهکشی، اولین سؤالی که برای همه ایجاد شد این بود که آنها قرار است در کدام ورزشگاه میزبان بازیهای خانگی خود باشند؛ به خصوص بازی با تیم النصر عربستان و یاران کریستیانو رونالدو!
سرخابیها به دلیل آماده نبودن ورزشگاه آزادی تا هفته سوم لیگ برتر باید در ورزشگاههای دیگری میزبان بازیهای خود باشند، اما برای میزبانی در آسیا با چالش بزرگی روبهرو هستند؛ چرا که سایر ورزشگاههای کشور خیلی شرایط خوبی برای میزبانی ندارند. به این بهانه خبرنگار تسنیم به ورزشگاه آزادی رفت تا گزارشی از آمادهسازی بزرگترین و قدیمیترین ورزشگاه ایران تهیه کند.
در ابتدا، اولین چیزی که به چشم میخورد تخریب جایگاههای CIP ،VIP، خبرنگاران و همینطور مقاومسازی برخی از سکوها بود. کارگران در هوای بالای 40 درجه سخت مشغول کار بودند. تونلی برای خبرنگاران در حال احداث است تا آنها به صورت تفکیک از سایرین به جایگاه خود بروند.
«مهدی نصیبی» مدیر مجموعه ورزشی آزادی در ابتدا توضیحاتی درباره مقاومسازی و بازسازی ورزشگاه داد. وی گفت که با اضافه شدن الزامات AFC، مراحل آمادهسازی تغییر کرد و چه بسا این الزامات نبود ورزشگاه زودتر آماده میشد.
نصیبی در ابتدای صحبتهایش به تسنیم گفت: بحث مقاومسازی و بازسازی ورزشگاه صدهزار نفری از ابتدای سال 1403 در دستور کار قرار گرفت و به طور جدی وارد عملیات اجرایی شد. کارگاه با 500 نفر نیروی انسانی در سه طبقه بالا، وسط و پایین در حال انجام کار است.
وی افزود: علاوه بر بحث مقاومسازی، الزامات AFC را داشتیم. برخی از الزامها در وسط کار به ما گفته شد؛ از جمله تونلی که برای خبرنگاران در حال احداث است. به یکباره گفتند باید کانالی برای جداسازی خبرنگاران ایجاد شود. کار سنگینی است و اینکه بگوییم دو صندلی باز و درست کردیم نبوده است. دوست دارم دوستان از نزدیک مقاومسازی ورزشگاه را ببینند.
نصیبی یادآور شد: برخی از دوستان انتقاد کردهاند که این ورزشگاه دوساله درست شده و چند سال است نتوانستهایم آن را درست کنیم؛ این صحبتها کملطفی است. آنهایی که انتقاد میکنند، از نزدیک ورزشگاه را ببینند. ما فقط بحث بازسازی نداریم، در بحث بازسازی معارضی برای ما پیش آمد؛ از جمله لولهکشی آب و سیمکشیهای برق. همین الآن برای آبیاری چمن، به دلیل اینکه سیستم لولهکشی برای بازسازی قطع شده بود، مجبور شدیم خط لوله از چاه دیگر بکشیم و دو مخزن بگذاریم تا چمن را سبز نگه داریم.
مدیر مجموعه ورزشی آزادی با ناراحتی از برخی از اظهارنظرها درباره بازسازی ورزشگاه آزادی به تسنیم گفت: عزیزان قبل از اینکه نقدمان کنند، بازسازی را ببینند. الآن 500 نفر نیروی انسانی کم نیست و فضای بازی نیست که بگوییم نیروی انسانی داشته باشیم. پیمانکار قرارگاه خاتم به طور جدی پای کار ایستاده است و هیچ کوتاهیای نکردهایم. دو شیفت 12 ساعته کار میکنیم و همه میتوانند ببینند در این ساعتها کار میکنیم یا نه. فقط در روزهای تاسوعا و عاشورا کار نکردیم. 24 ساعته در حال کار کردن هستیم.
نصیبی خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم ورزشگاه زودتر آماده شود. محیط این ورزشگاه با بقیه جاها فرق میکند. یکی از الزامات AFC جایگاههای CIP ،VIP، تعداد صندلیها و… بود و همانطور که میبینید این قسمتها تخریب شده است. اگر فقط بحث مقاومسازی بود شاید میتوانستیم زودتر کار را تمام کنیم. بحث اسکوبورد را داریم که باید تعویض شود.
وی در واکنش به این سؤال که برخی اعتقاد دارند کار خاصی در ورزشگاه آزادی صورت نگرفته است، گفت: آنهایی که میگویند هیچ کاری صورت نگرفته است، ظاهر قضیه را میبینند و بهتر است زیر سکوها قرار بگیرند تا همه چیز را ببینند. شاید یک سری چیزها به چشم نیاید ولی کار حجیم است. هر منتقدی دوست دارد به اینجا بیاید و کار را ببیند.
مدیر مجموعه ورزشی آزادی در خصوص زمان آماده شدن ورزشگاه آزادی تصریح کرد: خیلی دوست داریم ورزشگاه زودتر آماده شود تا تیمهای استقلال، پرسپولیس و تیم ملی به همراه تماشاگران را اینجا ببینیم، اما نمیتوانم تاریخ دقیقی برای آماده شدن ورزشگاه اعلام کنم. همه تلاشمان را گذاشتهایم که این ورزشگاه زودتر آماده شود.
در ادامه علوی، مشاور مهندسین ماهر و همکاران توضیحاتی درباره آمادهسازی بخشهای مختلف ورزشگاه داد که در زیر مشاهده میکنید:
.
انتهای پیام/؛
source