شعارسال: صحبتهای جواد خیابانی درباره مدت تعمیر ورزشگاه آزادی در مقایسه با مدت زمان ساخت این ورزشگاه در سال ۱۳۴۹، به نوبه خودش شنیدنی است. لازم به توضیح است که، از زمان آغاز تعمییرات در ورزشگاه آزادی برای چندین بار درخواست ارایه توضیحات درخصوص هزینههای بازسازی، اقدامات و خروجی ها، مشخصات شرکتهای شرکت کننده در مزایدهها و مناقصات مرتبط، برنامه زمانی پیشرفت کار و … را از وزارت ورزش و امور جوانان و شرکت تجهیز نمودیم. برای بعضی از کله گندههای سبک وزن گویا به صرفه نبود که درباره این پروژه اطلاع رسانی لازم صورت پذیرد. استمداد طلبی رسانهای از سازمان بازرسی کل کشور کردیم، اما باز هم پاسخی شنیده نشد. حالا جواد خیابانی میپرسد که ورزشگاهی که در کمتر از دو سال ساخته شد، چرا باید بازسازی و تعمییرش، بالای سه سال طول بکشد؟
تعداد بازدید : 0
ورزشگاه آزادی تهران که پیش از انقلاب ۱۳۵۷ با نام ورزشگاه آریامهر شناخته میشد و پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ به مجموعه ورزشی آزادی تهران تغییر نام داد، ورزشگاه ملّی و بزرگترین ورزشگاه کشور است. این ورزشگاه که بخشی از مجموعهٔ ورزشی آزادی محسوب میشود، برای میزبانی بازیهای آسیایی ۱۹۷۴ ساخته شد. طبق گزارشی که مهرماه ۱۳۹۲ در بلیچر رپورت منتشر شد، ورزشگاه آزادی در میان ۲۰ ورزشگاه برتر جهان جای گرفت، با این وجود، ورزشگاه آزادی تهران از نظر استانداردها و ضوابط کنفدراسیون فوتبال آسیا در آخرین بازنگریاش نمرهٔ A منفی دریافت کرد که منجر به برنامه ریزی برای بازسازی این ورزشگاه شد.
در سال ۲۰۱۸ میلادی، فرهاد نیکوخصال مدیر وقت ورزشگاه آزادی (پایگاه تحلیلی خبری شعار سال در موقعیت مناسب، افشاگریهایی را در خصوص دورههای مدیریتی ایشان انجام خواهد داد) اعلام داشت که بیشترین کار بازسازی ورزشگاه آزادی در بخش جایگاه ویژه، اصلاحاتی در معابر، جایگزینی صندلیهای قدیمی، اصلاح اتاق داوران، دبیرخانه کنفدراسیون آسیا، اتاق ناظرین، اتاق بررسی دوپینگ، کنفرانس خبری و محوطه میکسدزون و اصلاح پشت دروازهها بودهاست. همچنین پس از راهیابی پرسپولیس به فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۸، دروازههای کنترل ورود تماشاگران در ورزشگاه نصب شدند تا استانداردهای بینالمللی رعایت شود. در سال ۲۰۲۰ میلادی، گزارشی منتشر شد که نشان میداد بخشهای اطراف ورزشگاه آزادی به زبالهدانی و محل تخلیه پسماندهای فلزی تبدیل شده همچنین بخشهای قابل توجهی از زمینهای اطراف ورزشگاه که در اختیار مجموعه بوده و به عنوان پارکینگ ثبت شده بودند، مورد ساخت و ساز قرار گرفتند و در گزارشی، به تقسیم زمینهای مجموعه ورزشی آزادی پرداخته شد.
گنجایش این ورزشگاه در حال حاضر ۷۸٬۱۱۶ صندلی است. تا پیش از نصب صندلی در ورزشگاه، گنجایش این ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفر بود؛ اما پس از نصب صندلی و اعلام تعداد دقیق صندلیها، گنجایش اسمی ورزشگاه به ۷۸٬۱۱۶ نفر کاهش یافت.
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون
source