اردوان صاحب با بیان این که کشتی آزاد استان باید احیا شود، گفت: کشتی فرنگی استان در حال طی کردن مسیر خود است و قهرمانان در حال ساختن قهرمان هستند اما باید برای رشته آزاد وقت بگذاریم و این نیز نیاز به زمان دارد.

اردوان صاحب در نشست خبری که در دفتر هیات کشتی خوزستان برگزار شد با تبریک روز خبرنگار، اظهارکرد: خبرنگاری شغل سختی است. در بیش از ۳۰ سالی که در ورزش مشغول به فعالیت هستم با خبرنگاران متفاوتی در ارتباط بوده ام و واقعا قلم خبرنگار اهمیت بسیاری دارد. اگر خبرنگار به خوبی اطلاع رسانی کند، مطمئنا ورزش نیز به خوبی رشد خواهد کرد.

تمام خبرنگاران شبیه هم نیستند و برخی به دنبال جوسازی و برخی به دنبال اطلاع رسانی آمار و اطلاعات درست هستند. خوشبختانه در سال هایی که در حال فعالیت هستم، خبرنگاران ورزشی همگی خوب بوده اند و کمک شایانی به کشتی خوزستان داشته اند.

وی در ادامه نیز گفت: به اعتقاد من اگر یک شخص توانمند که بتواند به کشتی پول تزریق کند پا پیش بگذارد، ما در کنار او کار خواهیم کرد. اکنون شرایط به صورتی است که نمی توان بدون پول کار کرد. من طی سال های گذشته نیز از کشتی خوزستان فاصله نداشتم و با هیات استان همکاری داشتم.

سرپرست هیات کشتی خوزستان گفت: از زمانی که در هیات به عنوان سرپرست مشغول به فعالیت شدم، کار سرکشی به شهرستان ها را شروع کردم.

ضمن این که تفاهم نامه ای بین هیات های کشتی خوزستان و منطقه آزاد اروند به امضا رسید. همچنین دو تفاهم نامه شفاهی با استان های کرمانشاه و همدان درخصوص برگزاری اردوهای خردسالان و نونهالان داشتیم که در فصل های مختلف انجام خواهد شد و مقرر شد که ما در بخش فرنگی به آن ها کمک کنیم و آن ها نیز در بخش کشتی آزاد به خوزستان کمک کنند.

وی بیان کرد: طی سال های گذشته با کمک سازمان ها به ویژه آب و برق خوزستان برای اعزام هایمان کمک می گرفتیم و اعزام کشتی گیران به مسابقات بین المللی باعث شد که کشتی گیرانی از جمله عبدولی مدال المپیک و جهانی کسب کنند. همه برنامه های ما شفاف است و نسبت به برگزاری آن ها اقدام می کنیم که وقتی ما هم رفتیم، حداقل این اقدامات باقی بمانند.

وی با اشاره به تشکیل کارگروه کشتی آزاد برای رونق این رشته نیز عنوان کرد: کشتی آزاد خوزستان تعطیل شده بود که با تشکیل این کارگروه می خواهیم این رشته را فعال کنیم.

صاحب افزود: باید به صورتی کار کنیم که امکانات و تجهیزات لازم در اختیار کشتی گیران باشد. وقتی کشتی گیر ما لباس و کفش کشتی گیران استان های دیگر را می بیند و غصه می خورد که چرا لباس و کفش او مثل آن کشتی گیر نیست، همین باعث می شود که توان او کم شود.

وی در خصوص برنامه های آموزشی هیات نیز گفت: برنامه هایی مدنظر است ولی باید بگویم که تاکنون آموزشی نداشته ایم. در جلسه پیش روی هیات نیز تمام برنامه های آموزشی هیات روی کاغذ می آیند. همچنین اکنون آقای بشیرزاده را به عنوان رییس کمیته داوران هیات منصوب کردیم و خدا را شکر داوران استان در کشور بسیار فعال هستند و بهترین داوران کشور از خوزستان هستند.

سرپرست هیات کشتی خوزستان ادامه داد: میزبانی مسابقات کشوری و بین المللی نیز مدنظر است و ما آماده انجام این مهم هستیم اما طبق نامه اتحادیه جهانی، تا آبان ماه تمام مسابقات کشتی لغو شده است و به احتمال بسیار نیز تا اردیبهشت سال آینده مسابقه ای برگزار نخواهد شد.

وی درباره مشکلات امکاناتی در برخی شهرستان ها، عنوان کرد: خوزستان از قویترین استان های کشور از نظر زیربنایی است. در شهرهای مختلف از جمله مسجدسلیمان، بندرامام، امیدیه و آبادان، سالن های کشتی خوبی وجود دارد. البته چند شهر مثل ایذه نیز از داشتن سالن خوب محروم هستند که این به کم کاری مسئولان شهری شان بر می گردد زیرا نباید انتظار داشته باشیم که هیات در این شهرها، خانه کشتی احداث کند. هیچ هیاتی در کشور توان انجام این کار را ندارد. باید به سمت و سوی یافتن اسپانسر برویم.

کشتی آزاد خوزستان باید احیا شود

صاحب در ادامه بیان کرد: برای بهبود شرایط کشتی آزاد از چند پیشکسوت و عنوان دار کشتی آزاد کمک گرفتیم. باید کشتی آزاد خوزستان احیا شود. کشتی فرنگی استان در حال طی کردن مسیر خود است و قهرمانان در حال ساختن قهرمان هستند اما باید برای رشته آزاد وقت بگذاریم و البته نیاز به زمان دارد. اعتقاد من این است که پیشکسوتان همیشه باید در کنار ما باشند و از روزی که سکاندار هیات شدم، از همه این عزیزان خواستم که به من کمک کنند. پیشکسوتان ذخایر و همه کاره کشتی استان هستند و باید از تجربیات آن ها بهره برد.

وی گفت: در حال امضای تفاهم نامه ای با فدراسیون هستیم تا یک برنامه تخصصی مانند برنامه دایره طلایی برای کشتی خوزستان ساخته شود. در این برنامه تلویزیونی در نظر داریم، اقدامات خوبی برای کشتی استان انجام دهیم. این برنامه به سود کشتی خوزستان است. همچنین اگر کشتی‌گیری می خواهد مثل اخلاقی و عبدولی شود باید تلاش کند.

سرپرست هیات کشتی خوزستان درباره ایجاد همدلی بین مجموعه کشتی خوزستان نیز عنوان کرد: طی سال های گذشته تمام پیشکسوتان و توانمندها را به کار گرفتیم و در این مدت کوتاهی که به عنوان سرپرست هیات مشغول به فعالیت شده ام، به هفت هشت شهرستان سرکشی داشته ام و مشکلات آن ها را از نزدیک دیده ام. همدلی به دست خواهد آمد ولی متاسفانه دوستانی را از خوزستان در کشور و در منصب قدرت داشتیم که از استان خوزستان غافل شدند، در حالی که می توانستند خدمات ارزنده ای به کشتی داشته باشند اما نمی دانم چرا کاری نکردند و همین باعث شد که کشتی خوزستان دچار افت شود. اکنون هیچ چیزی در کشتی آزاد نداریم و تعطیل است.

وی بیان کرد: تمام هم و غم ما شهرستان ها هستند که باید برای آن ها وقت بگذاریم. در گذشته برگزاری مسابقات را بین شهرستان ها تقسیم می کردیم و به این صورت نبود که مسابقات را تنها در اهواز برگزار کنیم. برگزاری مسابقات در شهرستان ها نیز باعث می شد که به مشکلات آن ها رسیدگی شود. خوزستان دارای کشتی و صاحب عنوان در المپیک، جهان و آسیا است که همگی مدعی هستند. پس وقتی استان قدرتمندی داریم باید برای آن هم وقت بگذاریم.

صاحب همچنین درباره دیدگاه فدراسیون نسبت به کشتی خوزستان، گفت: آقای دبیر بسیار توانمند است و در مدت کوتاهی که در فدراسیون مشغول به فعالیت است، کارهای خوبی برای کشتی انجام داده است. ساختاری که از هم پاشیده بود را درست کرد و بدهی داوران را که مربوط به سال های گذشته بود، پرداخت کرد و اکنون تنها بدهی های مالیاتی باقی مانده است که می خواهد با گرفتن تخفیف، آن ها را هم در فرصت مناسب پرداخت کند. آقای دبیر با الان کشتی خوزستان ارتباط بسیار نزدیکی دارد و علاقه مند است که کشتی خوزستان به جایگاه واقعی خود برسد. کشتی استان برای او اهمیت دارد.

وی درباره ارتباط با آموزش و پرورش برای استعدادیابی هم عنوان کرد: آقای نیکونهادحسینی، مسئول استعدادیابی هیات استان است که از مربیان تیم ملی و عنوان دارهای کشتی محسوب می شود. ما برنامه های خوبی برای استعدادیابی داریم و باید استعدادیابی را از مدارس شروع کنیم و نخبه ها را پرورش دهیم. حضور خردسالان و نوجوانان در اردوها باعث رشد آن ها می شود. به هر حال برنامه های خوبی در این زمینه مطرح است.

source

توسط tehruntime.ir